fontos hírek programajánló

Vizsgaidőszak előtti kikapcs: összeszedtük nektek a legjobb őszi-téli programokat

Bár lassan mindenki ezerrel elkezd készülni a vizsgáira, nem szabad csak a tanulással, beadandók írásával tölteni a vizsgaidőszakig hátralevő időt. Motivációként összegyűjtöttünk nektek pár programot különböző típusú szórakozási lehetőségekből, melyeket érdemes lehet megnéznetek a szorgalmi időszak utolsó heteiben.

Kép: ELTE BTK Facebook

MESTERSZAKOS NYÍLT HÉT (NOVEMBER 28. – DECECEMBER 1.)

A Mesterszakos nyílt hét november 28-tól december elsejéig tart a Bölcsészkar épületeiben, érdemes elmenni, ha alapszakon tanultok, és gondolkozunk a továbbtanulási lehetőségeken. Ezeken a napokon mintaórákat hirdetnek meg, amiken minden érdeklődő részt tud venni. Ezen a linken találjátok meg a látogatható órákat, további információkért pedig érdemes megkeresni a rendezvény Facebook eseményét.

Kép: ELTE BTK Facebook

BTK NYÍLT NAP 2022. (DECEMBER 2. PÉNTEK 9:00)

Ha esetleg úgy találtátok meg a honlapunkat, hogy még nem vagytok az ELTE-n hallgatók, vagy szakváltáson, további diplomák megszerzésén gondolkoztok, akkor december másodikán érdemes elmenni a BTK nyílt napjára, ahol csakúgy, mint az előbb, számos mintaórán vehettek részt. Emellett pedig sok hasznos információt szerezhettek meg.

Kép: Bem Mozi Facebook

HARRY POTTER ÉS A BÖLCSEK KÖVE (DECEMBER 3. SZOMBAT 17:00)

December 3-án a Bem Moziban megnézhetitek az örök klasszikust is, a Harry Potter első részét. Ha a vizsgaidőszak előtt egy kis kikapcsolódásra vágytok ez a tökéletes program lehet. Részleteket és jegyinformációkat itt találhattok.

Kép: Bem Mozi Facebook

TÁVKELETES FILMEST (DECEMBER 5. HÉTFŐ 20:00)

Ha már Bem Mozi, akkor a Távkeletes Filmest is jó programnak ígérkezik december 5.-én. A Bolti tolvajok-at, 2018-as japán filmet vetítik, ami után kerekasztal-beszélgetést is szerveznek. Az 1000 Ft-os jegyet elővételben tudjátok megvenni a BTK kampuszán a H épületben (HÖK Iroda).

Kép: Barba Negra/Carson Coma

CARSON COMA KONCERT (DECEMBER 10. SZOMBAT 19:00)

Utoljára pedig egy Carson Coma koncertet hoztunk nektek, amire december 10-én tudtok elmenni a Barba Negra csarnokába. A Lesz, Ami Lesz II. évzáró turnéjáról itt tudtok részletesebben tájékozódni, illetve jegyet venni.

Szöveg: Elek Lilla, Nyitókép: Unsplash.