fontos hírek pályázat

Önkénteseket vár az Art Market Budapest – így tudsz jelentkezni

Önkéntes és gyakornoki programot hirdetett az Art Market Budapest. A jelentkezők persze nem üres kézzel távoznak majd a képzőművészeti vásárról.

Az Art Market Budapest Magyarország egyetlen kortárs képzőművészeti vására, mely Közép-és Kelet-Európa szerte híres. A vásárt idén október 6-9. között rendezik meg. Ezt az eseményt gyakornokok és önkéntesek segítségével szervezik, így ha téged is érdekel a művészetmenedzsment és a kortárs alkotás, akkor ez lehet a tökéletes alkalom.

Amellett, hogy ez egy remek tapasztalatszerzési lehetőség, az önkéntesek ajándékcsomagot is kapnak és ingyenesen látogathatják a vásár kísérő programjait (pl. Inside Art Konferencia), továbbá a következő évben (2023. október) is ingyenes belépésre jogosító meghívójukkal
megnézhetik a vásár „Preview” eseményét.

Az önkéntes és gyakornoki programról, valamint annak előnyeiről bővebben az AMB honlapján olvashattok. Jelentkezéseteket pedig ugyanezen az oldalon található online jelentkezési lapot kitöltve adhatjátok le. Ne felejtsetek el ezek mellett csatolni egy fényképes önéletrajzot, és egy rövid motivációs levelet, amit AMB22_ÖNKÉNTES tárggyal a volunteer@artmarketbudapest.hu címre kell elküldeni 2022. szeptember 23-ig!

Szöveg: Elek Lilla. Fotó: Art Market Budapest.