fontos hírek programajánló

Ne maradj le! Izgalmas gyakornoki lehetőségekkel érkezik az ELTE Média állásbörze október 14-én

Szakmai rapidrandira hív az ELTE Média: találkozz személyesen a hazai médiaszektor meghatározó vállalataival, beszélgess kötetlenül vezető szerkesztőségek képviselőivel és csapj le egy gyakornoki állásra október 14-én 18:00 órától a Kovács Máté teremben!

Egy év kihagyás után újra offline állásbörzét rendez az ELTE Média tanszék. A program során 10-15 perces mini előadásokon keresztül ismerhetjük meg a résztvevő vállalatokat és szerkesztőségeket, valamint a nyitott gyakornoki lehetőségekről is tájékozódhatunk.

Míg a nyomtatott sajtót a szegmens olyan neves szereplői képviselik, mint a Forbes, a Magyar Hang, a Blikk vagy a GLAMOUR, az online médiumok terén is erősnek ígérkezik a felhozatal: a Telex színeiben Munk Veronika főszerkesztő ismerteti a hírportál gyakornoki programját, de velünk lesz a We Love Budapest, a blikk.hu és a GLAMOUR online is. A médiavállalatok képviseletében bemutatkozik többek között a Ringier Axel Springer Magyarország, a Sziget Kft. és a WIM Group Kft., és az este folyamán a Universal Music Hungary lemezkiadóval, valamint a Trend FM gazdasági, kulturális rádióval is megismerkedhettek.

A cégek bemutatkozása után a hallgatóknak lehetőségük nyílik arra, hogy feltegyék kérdéseiket és kapcsolatot építsenek a résztvevő vállalatok és szerkesztőségek képviselőivel. Az állásbörze minden hallgató előtt nyitott: a program bármely korosztály és évfolyam számára hasznos lehet, hiszen fontos információkat tudhatunk meg az aktuális gyakornoki programokkal kapcsolatban, amelyek akár a szakmai jövőnkre is komoly hatással lehetnek!

A résztvevő cégek listája még nem végleges, friss információkért érdemes időről időre ellátogatni az esemény hivatalos online felületére, ahol a szervezők már meg is osztottak pár érdekességet a rendezvényszektor képviselőiről.

Az állásbörzét követően egy közös levezető after esemény is várja a hallgatókat, ennek pontos részleteiről hamarosan többet is megtudhattok. Addig is járjatok nyitott szemmel!

Az állásbörze alatt az egyetem járványügyi szabályainak betartása kötelező. Kérjük, az előadások alatt viseljetek maszkot!

Szöveg: Mesteri Violetta. Nyitókép: ELTE Média.