fontos hírek kurzusok

Lecsapnál még néhány tárgyra? Ez a szuper kurzus is közöttük lehet!

Egy tucat közvetlen, szakavatott előadó, apaszthatatlan szakmai tanácsok, folyamatos tapasztalatszerzés, na meg persze kreativitás és változatosság. Mindezt megtaláljátok a Kreatív gazdaság gyakorlatok kurzus palettáján, ami egy igazán sokszínű és hasznos szabadon választható tárgy.

Versenykurzus lévén, lehetőségetek nyílik a kreatív iparágaknak más és más szegmenseivel megismerkedni az órákon. Hogyan néz ki ez a gyakorlatban? Csak hogy egy kis izgalmat is csempésszenek a félévbe, a szakmájukban elismert meghívott előadók előzetes feladatokkal készülnek a hallgatóknak, melyek alapján eldöntik, kik vehetnek majd részt az óráikon. Ezeket a feladatokat átbeszélve a kurzusokra bekerülő hallgatók bepillantást nyerhetnek egy Tv-s újságíró, egy rendezvényszervező, vagy éppen egy project manager hétköznapjaiba.

Ne felejtsétek az aranyszabályt, minél több előadásra juttok be, annál szebb eredménnyel zárhatjátok a félévet!

A kurzust azoknak a hallgatóknak ajánljuk, akik érdeklődnek a kreatív iparágak (például könyvipar, kereskedelmi kommunikáció, stb) iránt, vagy még nem rendelkeznek határozott elképzeléssel a jövőjüket illetően, ezért szeretnének élni a lehetőséggel, hogy számos munkakörben kipróbálhassák magukat.

Ha úgy érzed, nem maradhatsz le, keresd a kurzust a KOM-291#1.70 kóddal a Neptunban!

Szöveg: Szilágyi Anna. Nyitókép: Pexels.