fontos hírek konferencia programajánló

Izgalmas előadások a szürke hétköznapokra: az ELTE és a BME közös konferenciája mindenki számára tartogat valamit!

Immár harmadik alkalommal, március elején ismét megtekinthetjük az ELTE Média és Kommunikáció Tanszék, valamint a BME Szociológia és Kommunikáció Tanszék közös konferenciasorozatát. Az esemény ezúttal a Tudástermelők, kapuőrök és véleményvezérek nevet viseli.

Március 4-én és 5-én izgalmas előadásokkal készül az ELTE Média, valamint a BME Szociológia és Kommunikáció tanszéke. Az immár harmadik alkalommal, közösen megrendezett és több tucat előadó közreműködésével létrejött konferencia a Kultúra a digitális forradalom idején nevet viseli, röviden KDFI. A kétnapos online esemény változatos témákat jár körbe a lehető legtöbb nézőpontból. Az ELTE és a BME mellett többek között a Pécsi Tudományegyetem, a Debreceni Egyetem és a MOME oktatói, de a Petőfi Irodalmi Múzeum, valamint a Média 2.0 szakemberei is megszólalnak.

Az eseményt Hermann Veronika, jelenlegi és Gács Anna, volt ELTE Médiás oktatók fogják megnyitni, de a programban több ismerős nevet találhattok még. Szakunk oktatói közül Müllner András és Orbán Katalin fognak még előadni. Ők Katharina Cizek projektjéről és a tudományos podcastekről mesélnek majd nektek. Az előadások a kultúra számos területét körbejárják: lesz, aminek a középpontjában a divat áll majd, de szó lesz a TikTokról, az influenszerekről és a demokráciáról is.

Az esemény ingyenes, az előadásokat pedig a Teams felületén keresztül követhetitek.

Látogassatok el az esemény Facebook oldalára, valamint a KDFI honlapjára, ahol minden további információt megtaláltok.

Szöveg: Kirilly Dóra. Kép: Unsplash.