hírek

Korrektúra Média Konferencia

2011. november 29-30. között második alkalommal kerül megrendezésre Balatonalmádiban a  a „Korrektúra Média Konferencia” az egy éves média törvény hatásairól.
Amint az a mellékelt programban is látható a két nap alatt több pódiumbeszélgetést szervezünk, amelyeknek tematikája felöleli a médiatörvény által érintett összes területet.

Tisztelettel ajánljuk figyelmébe,  „Korrektúra 2011” Média konferenciát, ahol a rengeteg izgalmas előadás mellett több száz résztvevővel, a téma érintettjeivel, üzletfeleivel, barátaival kellemes környezetben, jó hangulatban találkozhat.

A konferencián részt vesz és előadást tart Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke.

Témáink lesznek többek között:

Csak a zene. Elveszett nemzedék? /moderátor: Kumin Viktória

Gyakran hangoztatott nézet, hogy a fiatalokat semmi más nem érdekli, csak a zene, a divat és a szex, vagyis teljesen felesleges bármilyen más tartalom szolgáltatással próbálkozni. Ha ez igaz, akkor a közszolgálatnak nem sok esélye van arra, hogy megszólíthassa a fiatalokat. Vagy mégis?

Lentulai Krisztián (Lánchíd Rádió), Görög Athéna (MTVA), Csiszár Jenő (ClassFm) és Horváth Gergely (MR2) megválaszolják a kérdést.

 

Híradó és hadova. Érzékelhető-e a valóság? /moderátor: Kumin Viktória

A hírműsorok feladata a fontos történések bemutatása. Ebben mindenki egyetért, abban viszont egyáltalán nem, hogy mik a fontos történések, milyen legyen a közéleti és a bulvár hírek aránya.

Élő Gábor (MTI Hírcentrum), Szikszai Péter (Hír TV), György Bence (TV2), Gajdics Ottó (Lánchíd Rádió)

A Korrektúra Kft 2011. november 29-30. között média konferenciát szervez, amelyen a hazai médiavilág jeles képviselői cserélnek eszmét.
Amint az a mellékelt programban is látható a két nap alatt több pódiumbeszélgetést szervezünk, amelyeknek tematikája felöleli a médiatörvény által érintett összes területet. Tisztelettel ajánljuk figyelmébe,  „Korrektúra 2011” Média konferenciát, ahol a rengeteg izgalmas előadás mellett több száz résztvevővel, a téma érintettjeivel, üzletfeleivel, barátaival kellemes környezetben, jó hangulatban találkozhat.

www.korrektura.hu

Várjuk tanáraikat és hallgatóikat  november 29.-én 10.00-17.00 között, november 30.-án10.00-14.00-ig díjmentesen a szakmai programokon.

Igény esetén ebéd italfogyasztással  és két kávészünet: 10 000Ft/fő

Kérjük regisztrációjukat küldjék el az info@korrektura.hu e-mail címre.