hírek pályázat

Itt a lehetőség: többhetes amerikai tanulmányi út egyetemi hallgatóknak

Az amerikai nagykövetség bejelentette a SUSI (Study of the U.S. Institutes) 2019 nyarára szervezett amerikai tanulmányutak pályázatát. A program júniustól augusztusig tart majd, a pontos dátumot a későbbiekben pontosítják. A program a “Closing the Skills Gap”, azaz a “Képességek közti felzárkózás” téma köré épül.

Akadémiai programokkal várják az egyetemi hallgatókat, akikkel megismertetik az Amerikai Egyesült Államok országának politikai- és gazdasági rendszereit, emellett pedig szemináriumokon, beszélgetéseken, előadásokon vehetnek részt. A pályázat nyertesei összesen öt hetet töltenek az Egyesült Államokban.

18 és 25 éves kor közötti tanulók jelentkezését várják, akik jól beszélnek angolul, és még legalább egy félév hátra van tanulmányaikból.  A feltételek részletesebb leírásáért IDE kattints!

A Study of the U.S. Institutes kiváló alkalmat biztosít annak érdekében, hogy a fiatal egyetemi hallgatók felfedezzék az Amerikai Egyesült Államokat, kipróbálják a helyi oktatást egy öthetes, tanulmányi utakkal egybekötött intenzív program keretein belül.

A pályázati határidő: 2019. január 22., további információkért a Fulbright Hungarynál tudtok érdeklődni.

(Fotók: iStock)