fontos hírek pályázat

Gyere újságíró gyakornoknak a Ringier Axel Springer Magyarországhoz!

Ha tele vagy kreatív energiával, kíváncsi vagy a világra, jó az íráskészséged és szeretnél az egyik vezető hazai médiavállalatnál gyakorlati tudást szerezni, akkor a Talent Meets RAS programot neked találták ki! 

A 3 hónapos gyakornoki programhoz a Ringier Axel Springer 6 szerkesztősége csatlakozott, azaz a közélettől a glamúros glossyig, a gasztronómiától a bulvárig, az életmódtól a Z-generációs tartalmakig minden jelentkező a személyiségéhez és érdeklődéséhez leginkább passzoló terepen próbálhatja ki magát.

Résztvevő médiamárkák: Blikk, GLAMOUR, Kiskegyed, Noizz.hu, Kiskegyed Konyhája, EgészségKalauz.hu

Meghosszabbított jelentkezési határidő: november 14. 

A Talent Meets RAS program az ELTE Média BA-s és MA-s hallgatói mellett a BTK valamennyi Kommunikáció- és médiatudomány szakirányos hallgatója előtt is nyitott.

Egyszerűsítettünk a pályázati feltételeken: Ti választhattok, hogy egy szabadon választott témában írt hírösszefoglalóval, vagy egy interjúval jelentkeztek a gyakornoki programba.

A gyakornokok pénzbeli juttatásban részesülnek, a legtehetségesebb jelentkezők pedig akár hosszú távon is elhelyezkedhetnek a kiadónál. A program résztvevőit tapasztalt mentorok segítik a szakmai fejlődésben.

Ha vonz az újságírás, szorgalmas vagy és szeretnél fejlődni, tarts velünk és vágj bele valami újba!

Jelentkezés és bővebb információ: https://www.ringieraxelspringer.hu/talent/