fontos hírek programajánló workshop

Újságíróknak szervez workshopot a Goethe Intézet. Le ne maradjatok!

A Goethe Intézet sikeres üzleti modelleket bemutató workshopot szervez a szerkesztőségeknek. 

Érdekel mitől függ az újságírás függetlensége és színvonala? Kíváncsi vagy, hogyan teremthetsz stabil gazdasági hátteret szerkesztőségednek? Hatékonyan működő saját gazdasági startégiát alakítanál ki?

Ha szeretnél választ kapni a fenti kérdésekre, mindenképp látogass el a Goethe Intézet interaktív workshopjára december 4-én. A résztvevők megismerkedhetnek a legsikeresebb német megoldásokkal, majd szakemberek segítségével feltérképezhetik és kialakíthatják saját gazdasági startégiájukat. Az eseményen a taz, a Corrective és a Krautreporter munkatársai számolnak be tapasztalataikról és biztosítják számotokra a szakértői segítséget.

Időpont: 2019. december 4., 13:00-17:00

Helyszín: Goethe-Institut, 1092 Budapest, Ráday utca 58.

A workshophoz kapcsolódva kiállítás nyílik az ELTE Média és Kommunikációs Tanszékén Infodesign 01 – Válogatás a kortárs magyar adatvizualizációiból címmel, melynek megnyitója december 5-én 18 órakor lesz az ELTE BTK (1088 Budapest, Múzeum Krt. 6-8.) Főépületében. A megnyitón Media funding in troubled times címmel Rebecca Finke, a taz munkatársa tart majd előadást.

Nyitókép: Unsplash. Szöveg: Patyi Violetta.