hírek programajánló

Mozdulj, egyetemista!

Október 4-én rendezik az ELTE FIT Night sporteseményt, ahol több mint 15 mozgásformát próbálhatnak ki az egyetemisták. A már megszokott TRX, spinning vagy aerobik órák mellett idén, a hetedik ilyen rendezvényen újdonságokkal is készültek a szervezők: lézerharccal és íjászattal bővült a kínálat.

A helyszín most is az ELTE Sportközpontja, ahol 17 órakor nyitják a kapukat, a rendezvény pedig 18 órakor kezdődik, derül ki az esemény hivatalos weboldaláról. Minden hallgató, dolgozó és végzett diák 1000 forintos kedvezményes áron juthat be, az első 250 belépőt pedig ajándék emlékpólóval jutalmazzák. Az órákon limitált számú jelentkező vehet részt, ezért érdemes minél előbb regisztrálni a programokra. A szervezők játékkal is kedveskedtek a résztvevőknek, amely részletei a rendezvény Facebook oldalán található meg. Többek között belépőjegyet, pólót és Viblance granolát nyerhetnek a szerencsések.

Az ELTE-s diákok az eseménnyel kapcsolatban egyedül az időpontban találtak kivetnivalót: „Szerintem ez egy nagyon jó ötlet, mert megismerkedhetünk egy csomó, amúgy költséges sportággal. Viszont talán jobb lenne, ha pénteken lenne, vagy későbbi időpontban, mert sokan ilyenkor még dolgoznak és nem tudnak rajta részt venni” – mondta egy média mesterszakos hallgató.

kép: ELTE Fit Night weboldal, szöveg: Kárpáti Kata