hírek

Elköltözött a Quaestura: megújult épületben várja a hallgatókat

A Ferenciek tere helyett idén szeptembertől az Egyetem tér 5-ben, az ELTE ÁJK épületével szemben várja a hallgatókat a megújult Quaestura. A modernizált épületben hat ablak van, hogy gyorsan haladhasson az ügyintézés. Itt lehet érvényesíttetni a diákigazolványokat, vagy tanulói jogviszony-igazolást kérni, de ide tartozik minden egyéb ügy is, ami nem kapcsolódik szorosan az adott karhoz.

Az irodában időpont-foglalásra is van lehetőség, ami hasznos lehet tanévkezdéskor, ha megnő a forgalom a diákigazolvány értékesítés és egyéb félévkezdési intézni valók miatt.

Az épületben kellemes környezet fogadja az ügyeket intéző diákokat, számos ülőhellyel és jó néhány kijelzővel, hogy mindenhonnan lehessen látni, hol tartanak a számok. Ezeket egy gép adja ki, ahol több lehetőség közül is lehet választani attól függően, hogy milyen ügyben kell eljárnunk.

Aki még nem látogatott el a Quaesturába, már ne halogassa sokáig! A tavalyi matricák csak október végéig érvényesek, és az utolsó napokban mindig nagy a tömeg, így érdemes minél előbb cselekedni.

A nyitva tartást és a többi hasznos infót itt találjátok.

szöveg: Kara Mónika, kiemelt kép: Quaestura Facebook-oldal