hírek pályázat

PontKoMM új szám

MMI-s hallgatók, figyelem!
Október 17-ig küldhetitek tudományos dolgozataitokat, kritikáitokat, ha szeretnétek őket viszontlátni a következő PontKoMM folyóiratban.
A júniusi első szám sikere után az őszi félévben is megjelenik a PontKoMM, az ELTE BTK MMI tudományos-kulturális folyóirata, benne az MMI hallgatóinak igényes, tudományosan is előremutató dolgozataival, színvonalas kritikáival.Várunk minden olyan tudományos jellegű írást, amely szerintetek vagy tanáraitok szerint megjelenésre alkalmas lehet a PontKoMM-ban. Szívesen fogadjuk és publikáljuk, színi-, film-, könyv-, kiállítás-, esetleg zenei kritikáitokat is.A lapot az intézet hallgatói szerkesztik a tudományosság és az interdiszciplinaritás szempontjai szerint, egy adott tematika köré szervezve a tartalmat.

Fontos, hogy a beküldött szövegek egységes hivatkozási rendszerben legyenek, ezért kérünk minden szerzőt, hogy az alábbi linken található szempontok szerint dolgozzon: http://media.elte.hu/hallgatoknak/ba-alapszak-szakzaras/ (hivatkozási szabályok).

Dolgozataitokat folyamatosan várjuk a pontkommszerk@gmail.com címre. A következő, második számban való megjelenéshez október 17-ig kell beérkezniük.