hírek

Kommunikáció BA terv

Komm Ba szakdolgozat tématerv

A másodéves hallgatóknak ki kell találniuk minimum 2 témát, amit két különböző témavezetőhöz írna. Ezeket a témákat ½-1 oldalas tématervben kell kifejteni (külön lapokon), és a témavezetők megjelölésével leadni 2012. május 10. csütörtök 14 h-ig a titkárságon (Németh Zsuzsánál) nyomtatva, „Kommunikáció BA szakdolgozati téma” felirattal. Továbbá az alábbi táblázatot kell szintén a fenti határideig értelemszerűen kitölteni (név, kiválasztott oktató és a téma rövid megfogalmazása): https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aqz2ZUj5i-fjdFdRMWFvQVdRaHJqS25oN0ZvZkFLUVE.

A témákat lehet rangsorolni aszerint, de legyen minél konkrétabb, és lehetőleg illeszkedjen a tanszék által megadott témakörök valamelyikébe (de ha valaki valami egészen mást akar, azt is leírhatja – így érdemes olyan kérdésről írni, amit a választott tanár óráján érintettetek). Nem egy témakört, hanem azon belül valamilyen problémát, elemzésre kiválasztott művet kell választani.

A beadott tématervek alapján a tanszék elkészíti a beosztást, hogy ki melyik témavezetőhöz kerül, és még a vizsgaidőszak folyamán közzéteszik a beosztást a faliújságon.
Témavezetőt a tanszék honlapján felsoroltak közül lehet választani, illetve az Intézet más, főállású (esztéta vagy filmes) oktatói közül is, ha az illető vállalja (de ezt a szakdolgozónak kell vele megbeszélni – ez is szerepeljen a tématervben).