hírek pályázat

Eövtös Konferencia

Eötvös konferencia
XII. Eötvös Konferencia
2012. május 4-6.
absztraktok leadási határideje: április 15.
 

Eötvös Collegium Diákbizottság ez úton szeretne Titeket buzdítani, hogy jelentkezzetek a XIII. Eötvös Konferenciára, amire csakúgy mint eddig, a bölcsészet-, természet- és társadalomtudományok minden területéről várják az előadni kívánó graduális és posztgraduális hallgatókat.

  A konferencia időpontja 2012. május 4-6. A tavalyi nagy sikerre való tekintettel az idén is az ELTE BTK (1088, Budapest Múzeum krt. 4/A) campusán kerül megrendezésre. Az absztraktokat április 15-ig várják az alábbi szekciók szerint:  biológia, filozófia, földrajz-földtudomány, informatika, irodalomtudomány, kémia, klasszika-filológia, matematika-fizika, nyelvtudomány, társadalomtudomány, történelem.

Olyan színes, érdekfeszítő előadásokat várnak, melyek magas szakmai színvonalat képviselnek, ugyanakkor szélesebb kör érdeklődésére is számot tartanak. A jelentkezés feltétele az online regisztráció az előadó pontos adataival és előadásának 1200 karaktarnél nem hosszabb kivonatával, melyet a Konferencia programfüzetében is megjelentetnek. Az előadásokhoz szükséges technikai eszközöket- táblát, számítógépet, illetve projektort- igény esetén biztosítják.

bővebb infó: ek.eotvos.elte.hu