hírek pályázat

PontKoMM

pontkomm

Örömmel értesítünk Titeket, hogy új színfolttal gazdagodik intézetünk profilja. A Média és kommunikáció tanszéken ugyanis tudományos-kulturális folyóiratot indítunk PontKoMM címmel. Célunk, hogy negyedévente nyomtatott formában megjelentessük az MMI hallgatóinak igényes, tudományosan is előremutató dolgozatait, valamint
aktuális kulturális és kultúrpolitikai témákat boncolgassunk a lap hasábjain.

Egyik fő irányelvünknek tekintjük az interdiszciplinaritást, hiszen szerintünk az ELTE média szakának erőssége, hogy szorosan együttműködik a társadalomtudományokkal és a művészetelmélettel egyaránt.

Ennek fényében várunk minden olyan tudományos jellegű dolgozatot, amely szerintetek vagy tanáraitok szerint megjelenésre alkalmas lehet a PontKoMM-ban, a Média és Kommunikáció tanszék hallgatói által szerkesztett, szakmaiságra és tudományosságra törekvő folyóiratban.

A tudományos dolgozatok mellett szívesen vesszük és megjelentetjük kritikai írásaitokat is, legyen az színi-, film-, könyv-, kiállítás-, esetleg zenei kritika. Ezek az írások színesítik a folyóiratot, és nem utolsó sorban nektek is remek gyakorlási és megjelenési lehetőséget biztosítunk e téren is.

Tehát ne habozzatok elővenni jól sikerült szemináriumi dolgozataitokat, vagy felpörgetni aktuális kutatási projektjeiteket, mert a PontKoMM folyóirat oldalait Ti töltitek majd meg igényes, érdekes tartalommal!

Írásaitokat folyamatosan várjuk a pontkommszerk@gmail.com címre. Az első számban való megjelenéshez dolgozataitoknak, kritikáitoknak február 29-ig kell beérkezniük.

Csatlakozhattok Facebook oldalunkhoz is, ahol nem csak a folyóirattal kapcsolatban szeretnénk információkat közölni, hanem napról napra szemezgetni a kulturális és tudományos élet legfontosabb történéseiből.

Facebook oldal (és kép forrása):
http://www.facebook.com/pages/PontKoMM/348356638537973