hírek pályázat

Az ECloga várja írásaitokat!

ecloga új szám

Új félév, új lapszám! Az ECloga témája ezúttal pedig az „ÚTVESZTŐK”. A labiritusoktól kezdve – keresztül az informatikai hálózatokon keresztül vagy a zsákutcába futott tudományos elméleteken és kísérleteken – egészen az útvesztők, labirintusok metaforájáig. Asszociáció Ariadné fonala mentén.

Írásaitokat várjuk 6000-9000 karakter terjedelemben, március 7-ig a rovatvezetők címeire vagy a ecloga.ec@gmail.hu email-címre!

Íme pedig a rovatok:
1. Variáció egy témára / ÚTVESZTŐK (Markó Anita, anitamarko89@gmail.com)
2. Folytassa, Collega!/ A Collegium története, legendái, interjú volt és jelenlegi collegistákkal (Barta Tamás, hunbarta@vipmail.hu)
3. Vitriol és Macskakő / Közélet, utcafront és minden, amihez közünk lehet a világban (Tóth Olivér István, cmf.576@gmail.com)
4. Asztalfiók / A költői és írói véna mutogatása (Körtesi Márton, marxi.korts@gmail.com)
5. Kult-treff / Színház, film, könyv, kiállítás, zene, ajánló, kritika, recenzió, kultúrsokk … (Szilvay Máté, szilvaymate@gmail.com)
6. Idegen tollak / Everything, was nicht auf magyar est… Itt a helye az idegen nyelvű publikációnak, legyen az angol, német, spanyol vagy ógörög! Egyetlen kérés: a cikk mellé egy rövid, magyar nyelvű rezümé szükségeltetik! (Bálint Zsuzsa, balintsusi@gmail.com)