Nincs kategorizálva

Az évszázad bulija!

Van-e élet a West Balkán után? A mai bulikultúráról vezet kerekasztalbeszélgetést Kiss Ádám újságíró április 28-án 18 órától az ELTÉ-n. Utána AFTERPARTY a Rohamban.

http://www.facebook.com/event.php?eid=161768963883720

Terézváros nyugdíjas lakóinak évek óta problémát okoznak a romkocsmák… A West Balkánban történt januári tragédia óta -sokak szerint túlságosan- szigorították a szabályozást, és ezzel sok kedvelt szórakozóhely léte veszélybe került… A Kultiplexet lerombolták, és az újabb művésztelepek helyzete sem stabilizálódik… A nyilvános diskurzusban az éjszakai élet egyre inkább a bűn melegágyaként jelenik meg… HOGYAN és HOL fogunk bulizni az elkövetkező évszázadban? Fontos eleme egy ország kultúrájának a minőségi éjszakai szórakozás? Alkotási folyamatok, koncertszcéna és a felmerülő problémák közös megoldása. Együtt, egymásért és egy életképes, minőségi bulikultúráért.

BULIKULTÚRA = DEVIANCIA?!
Konferencia és kupaktanács

A kerekasztalnál: Palotai Zsolt (DJ), Simor Ágnes (Tűzraktér), Rényi Pál Dániel (Magyar Narancs), Berger Dalma (zenész, Roham szervező), Gauder Márk (Szimpla Kert, Élő Erzsébetvárosért, Bagolyszolgálat), Bárdos Deák Ági (előadóművész, Gödör szervező), Vályi Gábor (DJ, a BMGTE MOKK oktatója, szociológus) és sok más vendég…

A beszélgetést vezeti: Kiss Ádám – újságíró (Hírszerző)

ÁPRILIS 28. 18 ÓRA: ELTE BTK, MUK 6-8. (34-ES TEREM)

A KONFERENCIA után AFTERPARTY a Rohamban!

Fellép: Egy Kiss Erzsi Zene. ELTE-s diákigazolvánnyal a belépés 300 Ft! (Roham: Vas u. 16., csak 10 percre az egyetemtől.)