hírek pályázat

Szeptember 30-ig jelentkezhettek Erasmusra

Utazzatok!

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem intézményi szintű pótpályázatot ír ki a 2018/2019. tanév tavaszi félévére, Erasmus+ hallgatói mobilitási programban való részvételre. Az Erasmus+ program keretében a pályázaton nyertes hallgatók a 2018/2019-es tanévben 2019. szeptember 30-ig tartó lehetőséget kapnak arra, hogy

  • Erasmus+ partneregyetemeink egyikén részképzésben részt vegyenek
  • külföldi egyetemen, szakmai szervezetnél, nonprofit szervezetnél szakmai gyakorlatot teljesítsenek.

A teljes pályázati kiírás itt elolvasható!

Határidő:  2018. szeptember 30. 24 óra.

A részképzés célja lehet félév-áthallgatás vagy a szakdolgozat elkészítése is. A szakmai gyakorlat célja a hallgató tanulmányaihoz kötődő szakmai tapasztalat szerzése, kutatás. A szakmai gyakorlat bármely, az Európai Gazdasági Térséghez tartozó cégnél, szervezetnél végezhető. A mobilitás csak akkor valósulhat meg, ha a külföldi tanulmányokat és/vagy a szakmai gyakorlatot a küldő intézmény (ELTE) elfogadja, és azt a hallgató itthoni előmenetelébe – az ELTE-s kreditszámokon és átszámított érdemjeggyel, vagy a diplomamellékletben feltüntetve – beszámítja.

Hogy tényleg minden tiszta legyen, pótpályázati tájékoztatót tartanak szeptember 20-án csütörtökön 15:30-17:30-ig a BTK A ép. 47-es teremben. A tájékoztatóhoz tartozó Facebook-esemény itt elérhető.

A pályázatokat Neptunban ÉS papír alapon is be kell nyújtani a tanulmányoknak megfelelő tanszéki/intézeti koordinátornál, aki nálunk az ELTE BTK MMI-ben Milojev Zsanett. (milojev.zsanett@btk.elte.hu)

fotó: Pixabay