Nincs kategorizálva

Rádió Q

A fogadóhely:
Rádió Q FM 99.5 – magánrádió, közszolgálati tartalommal.

Jelentkezési feltételek:
Feltétel nincs, a nyelvtudás és az előzetes szerkesztőségi munkatapasztalat a gyakornok munkáját, feladatainak meghatározását segíti. Munkaidő megbeszélés szerint, de általában a heti 2 nap a minimum.

A gyakornokok feladatai:
A szerkesztők és a műsorvezetők munkájának segítése, a műsorkészítés különböző fázisaiba való bekapcsolódás: témagyűjtés megadott szempontok szerint, háttéranyag-gyűjtés, szakértők felkutatása, kapcsolatfelvétel a műsorok vendégeivel, elhangzó szövegek írása, különleges esetekben rövid interjúk, riportok készítése (na jó, néha kávéfőzés is…), stb

Mibe nyer betekintést, milyen tapasztalatot, ismereteket szerezhet a gyakornok:
Megismeri a különböző műfajú rádiós műsorkészítés teljes folyamatát és egy kis rádió strukturális működését, rátermettségétől függően aktívan részt vehet a különböző fázisokban.

Az év melyik szakában, milyen időtartamra és heti hány órára keresnek embert?
Az év bármely szakában, bármilyen időtartamra tudunk fogadni gyakornokot, de az érdemi munkához a heti min. 2 napos szerkesztőségi jelenlét ajánlott. A pontos beosztás – melyben természetesen kívülről végezhető, internetes és telefonos munkafázisok is szerepelnek – minden esetben egyéni megbeszélés tárgya.

Hány gyakornokot foglalkoztatnának egy félévben?
Bármennyit.

A munkavégzés helye:
1052 Bp. József Attila u. 12. illetve adott esetben riportok, interjúk ill. egyeztetések, megbeszélések külső helyszíneken.

Kinél érdeklődhetnek/jelentkezhetnek?
Bognár Éva
felelős szerkesztő
20/4288664
bognare [at] pannongsm.hu