Kutatók

Pellandini-Simanyi Léna, kutatásvezető (ELTE)

Pellandini-Simanyi Léna közgazdászként végzett a Budapesti Corvinus Egyetemen, majd a London School of Economics and Political Science egyetemen doktorált szociológiából. Jelenleg az ELTE Média és Kommunikáció tanszékén adjunktus. Kutatási területe a fogyasztói döntések és a gazdaságszociológia. Legújabb könyve, Consumption norms and everyday ethics címmel 2014 februárjában jelent meg a Palgrave Macmillan (New York) kiadónál.

e-mail: simanyi.lena@btk.elte.hu

Hammer Ferenc (ELTE)

Hammer Ferenc az ELTE-n és a Central European Universityn végezte szociológiai, törtészi és politológiai tanulmányait, szociológiából doktorált, történelemből habilitált. Vendégprofesszorként dolgozott a Canterbury Christ Church Universityn, a Birkbeck Collegen (London) és a University of Californian. 1999-ben a Városkutatás Kft., az Urban Institute és az USAID által szervezett, A városgazdálkodás modernizációja című program tanácsadója. Jelenleg az ELTE Média és Kommunikáció tanszékén adjunktus. Kutatási területe jelen és a félmúlt mindennapi élete és a digitális médiatartalmak. Számos könyv és folyóiratcikk szerzője.

e-mail: hammer.ferenc@btk.elte.hu

Vargha Zsuzsanna (University of Leicester School of Management, Egyesült Királyság)

Vargha Zsuzsanna a Budapesti Corvinus Egyetemen közgazdászként végzett, majd a new yorki Columbia Universityn doktorált szociológiából. Ezután a kölni Max Planck Institute kutatója, majd a London School of Economics and Political Science Számvitel tanszékén kutatott. Jelenleg a  University of Leicester School of Management Számvitel és Szervezetelmélet Tanszékének adjunktusa. Kutatási területe a számvitel, pénzügy, kockázatkezelés, és a fogyasztói piacok. Számos cikke jelent meg többek közt a jelzáloghitelek banki értékesítéséről.

e-mail: z.vargha@le.ac.uk

 

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.