fontos hírek Nincs kategorizálva programajánló

Programok télre, hogy ne csak a tanulásról szóljon a vizsgaidőszak

Bár a december közepéről elsősorban minden egyetemistának a vizsgaidőszak jut eszébe, azért nem szabad elfelejtenünk azt sem, hogy mennyi szuper téli programra van lehetőségünk, ha tartunk egy kis szünetet a tanulásban.

Budapesti Karácsonyi Vásár (2022. december 10-től)

Az egyik legalapvetőbb program az adventi vásár, mely számos helyen megtalálható országszerte, de jelenleg a budapestiről hoztunk nektek képet. Érdemes kikapcsolódásképp egy hangulatos sétát tenni a Bazilika környékén, forralt borral, forró csokival, vagy meleg teával a kezünkben.

Adventi Kastélynapok Gödöllő (2022. december 17-18.)

Ha kicsit messzebbre merészkednénk, akkor érdemes elmenni Gödöllőig, ahol december 17-én és 18-án egész nap különféle eseményeken vehettek részt a kastélyban. Némelyik programra belépőjegyet kell fizetni, de van olyan is, amit ingyen látogathattok meg.

Budapest Park Jégvilág (2022. december 1 – 2023. január 31.)

Ugyan a nyitóhétvége már lezajlott, egész télen látogathatjátok a Budapest Park koripályáját. A helyszínen, illetve online is tudtok jegyet venni. Részletekért keressétek fel ezt a helyszín oldalát. Természetesen még számos helyen tudtok korcsolyázni Budapesten, így ez csak egy javaslat számotokra, ha nem tudnátok, merre induljatok.

Bem Mozi

Rengeteg jó filmet fognak vetíteni mostanában a Bem Moziban, így érdemes ezekre ránéznetek. Számos karácsonyi filmet tekinthettek meg, ha ahhoz van kedvetek, de természetesen más zsánerből is bőven akad választék. Pár példát azért hoztunk nektek:

  • december 8. 19:30-21:45 – Igazából szerelem / Love Actually
  • december 13. 18:30-20:15 – Wes Anderson: A Francia Kiadás / The French Dispatch
  • december 17. 17-18:45 – A Grincs (magyar szinkronnal)

Body Worlds kiállítás az emberi testről – Budapest Etele Plaza

Az eredeti emberi test kiállítást, a Body Worlds-öt tekinthetitek meg Budapesten az Etele Plázában egészen február 19-ig. Részleteket ezen az oldalon találtok.

POKET Karácsony Akvárium (2022. december 18.)

A POKET zsebkönyvek és az Akvárium Klub szervezésében fog megvalósulni az alábbi esemény, amely  sok érdekes előadást, kötetbemutatót, koncertet és vásárt tartogat, így ez minden médiás és btk-s hallgatónak izgalmas program lehet.

FELEFÁNT koncert és irodalmi est (2023. február 3.)

FELEFÁNT koncert és irodalmi esten vehettek részt a Magyar Zene Házában, 2023. február 3.-án. A programról további részleteket itt találhattok.

Szöveg: Elek Lilla. Nyitókép: Advent Bazilika.