fontos hírek konferencia programajánló

Vigyázz a szádra! címmel indul online konferenciasorozat, ahol ELTE Médiás hallgatók is szerepelnek

November 14-én kétpaneles online konferenciát tart az újságírás helyzetéről az EUROZINE az ELTE Média és a CEU Center for Media, Data and Society at Democracy Institute közreműködésével. Az alkalom során két panelbeszélgetést nézhetnek meg az érdeklődők, utána pedig feltehetik kérdéseiket a résztvevőknek.

A 31. alkalommal megrendezett beszélgetés az újságírás mai helyzetéről és jövőjéről fog szólni. Ennek megfelelően a Hol látod magad 10 év múlva? című részben egyetemi hallgatók beszélgetnek majd Laborczi Dóra moderálásával. A beszélgetés 17 órától 18:30-ig tart.

A beszélgetés résztvevői:
  • Csatári Flóra Dóra: Telex, korábbi Index, ELTE Média
  • Malatinszky Dávid: Magyar Hang, ELTE Média
  • Strausz Kamilla: #kommlab, Budapesti Corvinus Egyetem
  • Szilágyi Anna: ELTE Média

A második panel a Hogyan kezeljük a politikai nyomást? címet viseli, melyben újságírók, akadémisták és művészek szólalnak meg, köztük külföldi vendégek is. Lukáš Fila, Földes András, Lengyel Anna és Boris Vezjak beszélgetését Papp Réka Kinga fogja moderálni. Ezt a beszélgetést 19-21 óráig tudjuk megtekinteni.

A programot nemcsak az ELTE Média résztvevő hallgatói, hanem a rendkívül izgalmas témák miatt is érdemes lesz követni. A konferencia 2021 februárjában folytatódik majd.

A panelbeszélgetésekkel és a konferenciával kapcsolatban további információt itt találtok.

Szöveg: Paulik Bori. Nyitókép: EUROZINE.