fontos hírek programajánló

Színház a járvány idején – Folytatódik a Posztapokaliptikus Média előadás-sorozat

Érdekel, hogy hogyan vészeli át ezt a vírus-súlytotta időszakot a színházi világ? Kíváncsi vagy, milyen változásokat hozott kedvenc művészeid életébe a világjárvány? Akkor vegyél részt online a Posztapokaliptikus Média kerekasztalbeszélgetés-sorozatunk második felvonásában és tedd fel kérdéseidet a szakavatott és az érintett vendégeinknek!

Az ELTE Média előadás-sorozatának második eseményén a nemrég újraindult színházi életbe nyerhetünk bepillantást. Kiderül, milyen nehézségekkel kellett megküzdenie a színművészeknek a színházak bezárása majd újranyitása idején, és hogy hogyan érintette őket a bezárkózás.

Ahogy már megszokhattátok, most is szakmájuk kiválóságaival találkozhattok a beszélgetésen. Jön A mi kis falunk című sorozat Gyurija, a Szabadszínész egyik alapítója, Lengyel Tamás, a Jászai Mari-díjas színész-rendező Mácsai PálGaál Dániel, a Spirit Színház színésze, illetve tanszékünk oktatója, és a Szabadszínész munkatársa, Hermann Irén.

Az rendezvényt a vírushelyzetre való tekintettel és az egészségünk megőrzésének érdekében online rendezik meg. Az eseményen majd egy Teams-linkre kattintva tudtok részt venni november 5-én csütörtökön, 16:00-tól.

További információkat ITT találhattok. A bekapcsolódáshoz szükséges linket is az eseménynél tesszük közzé.

Szöveg: Korim Dorina Nikolett. Kép: Facebook.