fontos hírek programajánló

Vegyetek részt ti is Szilágyi-Gál Mihály, az ELTE Média oktatójának online könyvbemutatóján!

Mi az az apolitizmus? Mitől lesz valaki apolitikus, és mit jelent, ha mások is azok? Ha ezek mellett még sok más izgalmas kérdésre is választ szeretnél kapni, akkor ne habozz, csatlakozz oktatónk, Szilágyi-Gál Mihály Apolitizmus – Támpontok az apolitikusság fogalmának megértéséhez című könyvének online bemutatójához november 3-án!

Az ELTE Média oktatójának monográfiája arra a paradoxonra építve veszi górcső alá az apolitikusság fogalmát, hogy a politika visszautasítása maga is politika, mert része a politika jelenségvilágának.

A téma iránt érdeklődők november 3-án, kedden 16:00 órától egy online könyvbemutató formájában ismerkedhetnek meg az Apolitizmus – Támpontok az apolitikusság fogalmának megértéséhez című könyvvel, melyről a szerző Szücs László Gergely posztdoktori kutatóval és Takács Ádám filozófus történésszel fog beszélgetni.

Már olvastad a könyvet, de maradtak benned kérdések? Mindig is szerettél volna jobban elmélyedni az apolitizmus témakörében? Bármelyik állítás is legyen rád igaz, ott a helyed a kedd délutáni online könyvbemutatón! A részvételhez szükséges linket hamarosan az esemény hivatalos oldalán fogjuk közzétenni, így ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb információkról, akkor érdemes követni az ELTE Média Facebook oldalát.

Találkozzunk kedd délután 16:00 órakor!

Szöveg: Schuch Barnabás. Nyitókép: Unsplash