fontos hírek pályázat programajánló

Legyen a tiéd az év média projektje!

Ha van egy kreatív ötleted, vagy éppen egy nagyszerű projekten dolgozol és úgy érzed, a munkádat másoknak is szívesen megmutatnád,  akkor ne szalaszd el a lehetőséget! A Média Tanszék történetében először hirdet kreatív pályázatot. Olvass tovább és megtudhatsz mindent a pályázati felhívásról! 

“ELTE-Az év média projektje” néven indít pályázatot az ELTE Média Tanszék. A kezdeményezés célja, hogy cégeknek és szakembereknek is bemutassa a hallgatók műhelymunkáit, alkotásait. A tanszék fontosnak tartja az igényes, minőségi alkotások népszerűsítését, a tehetségek felkarolását és gondozását. A bemutatott projektek által a megjelentek színes, átfogó képet kaphatnak a versenyzők szakmai képességeiről, felkészültségéről és tudásáról.  

A pályázaton azok az aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákok vehetnek részt, akik a kommunikáció és médiatudomány alap- vagy mesterképzésen tanulnak, illetve kommunikációs minort vagy osztatlan médiatanári szakot végeznek. A munkáikat egyénileg és csoportosan is benyújthatják. Egy csoport, vagy egy pályázó több pályázattal is versenyezhet.

A pályázók pályaművei az alábbi kategóriákban indulhatnak:

  • Adatvizualizáció
  • Videós tartalom
  • Publicisztika
  • Fotó
  • Egyéb: pl. kortárs kulturális projekt, kommunikációs kampányterv

Az egyes kategóriákban született legjobb pályaműveket az ELTE alumni szakmai zsűrije bírálja el és választja ki. A nyertesek pedig nagyszerű meglepetés ajándékkal lesznek gazdagabbak. A legjobban sikerült projekteket a verseny után egy kiállításon is meg lehet majd tekinteni. 

Ha kedvet kaptál a megmérettetéshez és úgy gondolod, tiéd lehet az év média projektje, akkor ezekre a dátumokra, információkra érdemes odafigyelned.

  • Pályázási időszak: 2020. március 10. – 2020. április 26.
  • A pályázatokat az eltemediaprojekt@gmail.com e-mail címre várjuk 2020. április 26. éjfélig, a pályázó vagy pályázók nevével/neveivel és az “ELTE-Az év média projektje” jelige feltüntetésével az üzenet tárgyában.
  • Az adatkezelés nyilatkozatot itt: Adatkezelési nyilatkozat, a nevezési lapot pedig itt: Nevezési lap tudjátok letölteni. Ezeket szintén a megadott e-mail címre kell elküldenetek a projekttel együtt. 

A legjobb pályázatok bemutatása, az ünnepélyes eredményhirdetés és díjátadó 2020. május 14-én lesz, a Kipakol a Média Tanszék esemény során. Erre minden érdeklődőt sok szeretettel várunk!

A pályázati felhívást ebben a dokumentumban találjátok: Projekt felhívás

További információval kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot az eltemediaprojekt@gmail.com (Bábel-Plachy Melinda) email címen.

Szöveg: Bakó Bettina. Nyitókép: Unsplash.