fontos hírek programajánló

Ajánlunk néhány szuper programot a szemeszter végére

Bár a szemeszter a végéhez közeledik, rengeteg izgalmas program kerül még megrendezésre az ELTE-n, melyek közül összegyűjtöttük nektek a legérdekesebbeket.

Hová lett az időnk? És hogyan szerezzük vissza?

2019. november 12. 18:00

ELTE BTK Gólyavár, Mária Terézia terem (1088 Budapest, Múzeum krt. 4.)

A “Hogyan tovább?” előadássorozat következő epizódjában Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus tart  gyakorlatorientált előadást az időgazdálkodásról az ELTE Bölcsészettudományi Karán. Egy rendkívül praktikus és könnyen alkalmazható, számos technikát és időgazdálkodással kapcsolatos elvet bemutató előadásra számíthattok.

Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

ABsolut III. konferencia

2019. november 21.

ELTE BTK (1088 Budapest, Múzeum krt. 6-8.)

Az ELTE BTK HÖK Magyar Intézetek Képviselete harmadik alkalommal rendezi meg az Alkalmazott Bölcsészet Konferenciát, melynek célja, hogy középpontba helyezze a bölcsészettudományok hasznosíthatóságát és társadalmi értékét. A bölcsészettudományok alkalmazhatóságát hallgatói kutatásokon keresztül ismerhetitek meg.

A Tudományos Kutatás Napja az ELTE-n

2019. november 22. 14:00 – 17:00

ELTE Egyetemi Könyvtár Díszterem (1053 Budapest, Ferenciek tere 6.)

Az ELTE Tudományos Tanácsa ötödik alkalommal rendezi meg tudományos ünnepségét az Egyetemi Könyvtár dísztermében. Az előadások mellett átadják az “ELTE ígéretes kutatójának” járó elismerést. A jelöltek munkáit a könyvtár aulájában kisfilmek és poszterek formájában tekinthetik meg a résztvevők.

Regisztráció

A szorongásgyár felszámolható – de hogyan? 

2019. december 03. 18:00

ELTE BTK Gólyavár, Mária Terézia terem (1088 Budapest, Múzeum krt. 4.)

Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus előadása a “Hogyan tovább?” előadássorozat keretében.

A vizsgaidőszakra készülve az izgulás, az aggodalom, a stressz, a kétségbeesés, a pánik boncolgatására kértük fel Limpár Imre tanácsadó szakpszichológust.

Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött.