fontos

Figyelem: két hetetek van leadni a szakdolgozati címbejelentőt!

Azok a hallgatók, akik a tavaszi félévben szeretnének záróvizsgát tenni, legkésőbb október 16-án szerdán, 16:00 óráig tudják leadni a címbejelentőt. De ha el szeretnétek kerülni a sorban állást, érdemes hamarabb menni.

A kitöltendő címbejelentőt a BTK honlapjáról tudjátok letölteni. A szak zárásával kapcsolatos űrlapok között megtaláljátok a képzési formátoknak megfelelő példányt.

Alá kell íratni a konzulensetekkel és tanszékvezetővel. Arra is figyeljetek, hogy kerüljön rá intézeti pecsét. Összesen három példányt kell leadni, az eredeti mellett két fénymásolatot is vigyetek magatokkal.

BA-sok, MA-sok és szakirányú továbbképzésben résztvevők az A épület fszt. 17-es, tanárszakosok a fszt. 14-es irodában tudják leadni a papírokat a Tanulmányi Hivatal normál nyitvatartási idejében.

Minden további fontos dátumot a Tanulmányi Hivatal határidős jegyzékében találhattok meg.

Mindenkinek sok sikert a születendő szakdolgozatokhoz!

Ha elfogadtok tőlünk egy tippet, érdemes egy tágabb címet megadni. Főleg, hogyha még nem vagytok tisztában a szakdolgozat vezérfonalával. Ilyen esetben egy alcímmel tudjátok majd konkrétabbá tenni a kutatott témakört. Ezt már nem kell bejelenteni, a szakdolgozat leadásakor nézik csak meg a hivatalban.

Fotó: Pixabay