hírek programajánló

Pályaválasztó nap a Trefort-kertben: idén a BTK-n lesz az ELTEfeszt

Izgalmas előadásokkal, látványos kísérletekkel, interaktív workshopokkal, több mint 60 programmal várja a középiskolásokat október 12-én az ELTEfeszt, amit idén a BTK-n rendeznek. A már hatodjára rendezett összegyetemi nyílt napon az összes kar bemutatkozik. A továbbtanulás előtt álló diákok sok hasznos tudnivalót gyűjthetnek be, többek között a képzési kínálatról, a nemzetközi programokról, a HÖK munkájáról vagy akár a sportlehetőségekről.

Az egyetem neves kutatói és oktatói egész nap előadásokkal, mintaórákkal és interaktív programokkal adnak ízelítőt tudományos tevékenységükből, miközben színes, szórakoztató szabadidős eseményeken és nyereményjátékokon is részt vehetnek az érdeklődők.

Lesz szó többek között a pszichopátiát övező tévhitekről és a valódi tényekről, a hülyeség pszichológiájáról, tőzsdei spekulációról, biotechnológiai kutatásokról, az európai és magyarországi dinoszaurusz-kutatásról, az autizmusról és a 21. században átalakult világrendről is, mindeközben az udvaron izgalmas természettudományos kísérletek is zajlanak majd.

További részleteket az esemény oldalán és a Facebookon olvashattok.

Címkép: ELTEfeszt 2017 Facebook