hírek programajánló

Le ne maradjatok! – Fontos határidők márciusra és áprilisra

Összegyűjtöttük a legfontosabb határidőket és eseményeket márciusra és áprilisra, hogy nektek már ne kelljen kutakodnotok. Ezeket jobb, ha észben tartjátok, mert könnyű kifutni az időből:

Március 15. (csütörtök) : Befizetések határideje

Ne feledjétek el, hogy az önköltség/költségtérítés befizetésének lejár  a határideje, így időben utaljátok el a Neptunra a kívánt összeget, nehogy emiatt valami probléma adódjon. És hogy valami jó hír is legyen, csütörtökön és pénteken a nemzeti ünnepre való tekintettel négy napos hosszú hétvégénk lesz.

Március 19. (hétfő) : Szakdolgozati cím bejelentésének utolsó napja

A 2018/2019 őszi félévben záróvizsgázni szándékozó BA/MA képzésben résztvevő hallgatók számára március 19. hétfő az utolsó alkalom, amikor  bejelenthetik a szakdolgozati címüket. Ezt a földszint 17-es irodában tehetik meg.

Március 28. (szerda) – Április 3. (kedd) : Tavaszi szünet

Egy nagyobb lélegzetvételnyi szünet veszi kezdetét március 28-án, a tavaszi szünet alatt mindenkinek van egy kis ideje feltöltődni, mivel egyetemre való visszatérésünk után végzős hallgatóink számára megkezdődik az utolsó nagy hajrá a szakdolgozatot és a záróvizsgát illetően.

Április 4. (szerda) : Szakdolgozat leadásának első napja

Valamennyi képzés esetén április 4-e lesz az első nap, amikor a hallgatók leadhatják a földszint 17-es irodában szakdolgozatukat 9:00-tól.

Április 16. (hétfő) : Szakdolgozat leadásának utolsó napja 16:00-ig

szöveg: Huff Lilla